6 dages vandretur (næsten) lige klar til at vandre!

Holland / Amsterdam 65 km m./ bagagetransport Pris ex v. 30 deltagere kr.1550kr per person + Kost + Overnatning 

Få et godt indtryk af Holland. Vi besøger byen Giethorn, i daglig tale kaldet Hollands’ Venedig. Derfra vander vi over to dage på en rute igennem Steenwijkerland. I Amsterdam bliver såvel vandretur langs kanalerne som bådtur med kanalrundfarten. Vi udvælger de seværdigheder vi synes bedst om. En aftentur til Red Light-distriktet indgår også. Vi har to overnatninger i Amtsterdam. Inden hjemrejsen besøges den verdenskendte maler Rembrandt’ hus, en lille perle! 

Dag 1 Afgang fra Odense Banegård med Vandrebussen til byen Oldenburg, 465 km. Overnatning. 

Dag 2 + 3 Vi kører til ’Steenwijkerland’, – der ligger lige syd for provinsen Friesland. Vi besøger byen Giethorn, i daglig tale kaldet ”Hollands’ Venedig”. Derfra starter første dags vandring på vandrerute mod Amsterdam, ad ”Christofferweg” via landsbyerne Zwartsluis og Zuurbeek. Landområderne ligger flere steder delvis under havoverfladen, så landmændene kan ikke dyrke majs eller hvede, men opdrætter kun kvæg. Vådområderne besøges af mange natur- og vandsportselskende. De to dages vandring er samlet på 45 km. Vandrebussen kører gruppen til overnatning på vandrehjem i Amsterdam. 

Dag 4 Byvandring i Amsterdam. Vi vandrer en del, men ta’r også med kanalrundfart og ser byen fra en anden vinkel. Et lille men yderst spændende hus, er ’Rembrandt-huset’, der på 1-times besøg giver et godt indblik i den kendte malers liv og hans verdenskendte historiske malerier med en særlig lys-behandling. Om aften tur i Amsterdams nok mest kendte distrikt ” Red Light”. Når mørket falder på, tager det kulørte røde lys over og heraf kommer navnet. Vi går langs de skønne kanaler, mens vi passerer vinduesbordeller og hashcaféer, der ligger som perler på en snor. 

Dag 5 Amsterdam + Hjemrejse. Det bliver til en formiddags-vandretur langs kanalerne, inden vi starter på hjemturen. Vi kører til Bremen for overnatning. 

Dag 6 Videre til Padborg, kort stop for indkøb inden vi fortsætter til Odense.