Herunder et par indlæg fra “gæstebogen”

“Festlig fødselsdag

Da jeg fyldte 70 i september hyrede vi Cubus til et heldagsarrangement på Sjælland. Det gik fantastisk godt. De mange pensionister kom i god stemning lige fra morgenstunden på grund af den hyggelige bus og Christians varme og engagerede servicering af gæsterne. Alt fungerede dagen igennem. Da vi kørte hjem om aftenen havde jeg forventet nogle trætte gæster i bussen. Men nej, humøret var ligeså højt som på morgenturen.

Christian forstår at skabe god stemning, og bussens indretning opfordrer til sang, snak og hygge.

Et Cubus arrangement kan varmt anbefales”

Henrik Lind – Advokat – Gorrissen og Federspiel

Odense ZOO – inspirationstur til Hannover og Hamburg

Vi havde fornøjelsen af Cubus på en studietur til Tyskland, hvor vi med havens bestyrelse besøgte andre zoologiske haver. Bussen er meget velegnet til at kombinere transport med møder, og Christians uformelle tone gjorde hele oplevelsen rigtig god. Det kan varmt anbefales.

Jens Odgaard Olsson Adm Direktør – Odense ZOO

Musiktourné

I Sydansk Folkemusik Talentskole har vi i årevis brugt Cubus. Det er langt fra kun fordi at Christian fragter os sikkert fra A til B og at komforten er i top, men også fordi vi kan bruge køretiden konstruktivt. Når vi er i bussen er vi som regel på vej til en koncert, så hvad bedre end, at bruge transporttiden til at øve os. Få minutter efter afgang kommer instrumenterne frem og Cubussen bliver vores mobile øvelokale og en rullende koncert sal.”

De bedste hilsner

Peter Sund  – Viceforstander, Musikker , Producer, Projektleder, Sangskriver

 

Bryllupsgentagelse for vennerne, foretaget af buschaufføren!
Luk menu