Herunder et par indlæg fra “gæstebogen”

Sølvbryllup i Cubus

“MANGE MANGE TAK for en kæmpe oplevelse i lørdags.

Dit arrangement  til vores SØLVBRYLLUP blev FESTEN. FESTEN som alle snakker om.

TAK TAK, Christian. Det var en kæmpe succes. Du gjorde det bare super godt.

 Jeg selv var flyvende den dag. Gik total i flow med festen.

Vi og alle gæsterne var begejstret.”

Helle Beck Sørensen – IBC

Festlig fødselsdag. 

Da jeg fyldte 70 i september hyrede vi Cubus til et heldagsarrangement på Sjælland. Det gik fantastisk godt. De mange pensionister kom i god stemning lige fra morgenstunden på grund af den hyggelige bus og Christians varme og engagerede servicering af gæsterne. Alt fungerede dagen igennem. Da vi kørte hjem om aftenen havde jeg forventet nogle trætte gæster i bussen. Men nej, humøret var ligeså højt som på morgenturen.

Christian forstår at skabe god stemning, og bussens indretning opfordrer til sang, snak og hygge.

Et Cubus arrangement kan varmt anbefales”

Henrik Lind – Advokat – Gorrissen og Federspiel

Odense ZOO – inspirationstur til Hannover og Hamburg

Vi havde fornøjelsen af Cubus på en studietur til Tyskland, hvor vi med havens bestyrelse besøgte andre zoologiske haver. Bussen er meget velegnet til at kombinere transport med møder, og Christians uformelle tone gjorde hele oplevelsen rigtig god. Det kan varmt anbefales.

Jens Odgaard Olsson Adm Direktør – Odense ZOO

Musiktourné

I Sydansk Folkemusik Talentskole har vi i årevis brugt Cubus. Det er langt fra kun fordi at Christian fragter os sikkert fra A til B og at komforten er i top, men også fordi vi kan bruge køretiden konstruktivt. Når vi er i bussen er vi som regel på vej til en koncert, så hvad bedre end, at bruge transporttiden til at øve os. Få minutter efter afgang kommer instrumenterne frem og Cubussen bliver vores mobile øvelokale og en rullende koncert sal.”

De bedste hilsner

Peter Sund  – Viceforstander, Musikker , Producer, Projektleder, Sangskriver

Kære Christian
Vi har været på mange busture, og naturligvis haft stor tillid til chaufføren. Vi tvivlede heller ikke på dine evner som chauffør – mærkede ikke vejbump eller andre stoppunkter, kørselen gled bare smult derudad. På denne tur fik ovenikøbet en chauffør som sørgede for kaffe, drinks, kom med humoristiske indslag og holdt vandringsgejsten oppe, og var på stedet, når vi havde brug for dig.
Du er superdygtig og et særdeles behageligt menneske at være sammen med.
Tak for turen
Tove og Niels Laasholdt

Bryllupsgentagelse for vennerne, foretaget af buschaufføren!