Personaleudflugten

cubus@cubus.dk - 23202117

CuBus har følgende forslag til firmaudflugten:

Den store giraftur

I samarbejde med Odense ZOO. Afhentning i Safaribus med Giraf i hanen, og Giraffodring og bespisning i ZOO. 

Elvisturen:

Bussen Rocker & Roller til Graceland Randers, hvor der på turen dertil vil være live koncert og storytelling med selveste "Elvis".     Ved ankomst vil der være rundvisning på Graceland af indehaver. Senere vil der være mulighed for at spise et amerikansk måltid mad på deres diner Highway 51.

Pris excl. Bespisning 749 ,- v/25 Pers.

De eventyrlige ture rundt på Fyn:

Stroejer-samlet-StdStrøier Samlingen: Rundvisning ved de mange smukke veteran biler. Deriblandt James Bond's Aston Martin. Efterfølgende bespisning med smagen af Fyn hos GL. Brydegaard. Til slut en rask walk 'n talk ved Helnæs Mølle.   

Pris incl. Frokost 839,- v/25 pers.

 

Galschiøtturen: Besøg med rundvisning i Den fynske multikunstners Jens Galschiøts værksted og Galleri i Næsby. Frokost  ved Langesø slot. Buschauffør og tidl højskolelærer Christian Tast, holder et lommefilosofisk foredrag, og spiller til en fællessang på bussen klaver. Walk and talk langs Langesø, bussen samler jer op for enden af søen. (2 km) Kørsel til Bogense med besøg i "katakomberne" , efter et glas lokalt hybenvin. Kaffe og kage på vejen hjem.  Turen varer ca 5 timer.

Pris incl frokost - Kun 450kr v/27 personer. Madpakke model 350kr

Den fynske Øl rute. 

Den fynske Vin rute.     (ring for pris)

Den fynske Chokolade rute.    

JG-portrait_07web

Den latterlige og skumle tur: Palle Krabbe underholder med harmonika og busdans, blandet med mere eller mindre sande historier fra og om fyn. Vi kører til Svanninge Bakker, hvor der serveres frokost i det grønne. I Faaborg besøges det tidligere fængsel, hvor en tidligere ansat, levende fortæller om det skumle sted. Kaffe og kage på vejen tilbage.

Pris incl frokost, fynske fiduser og kaffe. 540kr v/27 personer. Madpakkemodel 440kr

 

 

 

 

Jylland set fra højskolesangbogen

Højskolelærer og musiker Helge Teglgård fra Rude og Odder Højskole, har komponeret en tur rundt i det østjyske, hvor vi synger os rundt via de stedbestemte højskolesange.

helge_teglgaard

Mange af de skønne sange i højskolesangbogen har direkte forbindelse til begivenheder, mennesker og lokaliteter i det ganske land.  På denne tur i det østjyske får vi nogle af de bedste historier, både i sang og ved helt konkret at opsøge de steder sangene handler om." Incl frokost, kaffe og  hygge i bussen.

490kr incl frokost. 390kr uden.

CuBus Aps. Drejervænget 14 5492 Vissenbjerg - cubus@cubus.dk - 23202117

Close Menu