CUBUS her bla. kørt for:

Deloitte, RealDanmark, UniChartering/Bunker Holding, Folk Baltika ensemble, Svenborg Kantori, Rice, Grand Hotel, Stella Maris, Broholm Slot, Hereford Beefstouw, IBC, Fin Form, Fyrtårn Tommerup, Tobakgaarden Assens, Vestfyns Teaterforening, Centrum Tandlægerne, Kulturudvalg, Bach Drud og Larsen, Blue water, FTZ, Manageandbuild, Miljø-bo, Møntergården, Viktors Farmor, SDU, EAL, Tandlægehuset.  Og mange flere.,,,,

Citat fra Alternativet:    Kære alle

Jeg har oplevet Christian på slap line med sin bus – han er fantastisk – jeg vil opfordre til at tage i mod det han tilbyder – han kan tiltrække folks opmærksomhed på en sjov og positiv måde. Og meget anderledes end det man normalt oplever – meget Alternativt. Hans bus er noget helt for sig selv.

TV2fyn om åbningsreceptionen

Han mistede sit job og købte en bus – dobbetsides artikel fra Fyens Stifttidende.

Lederartikel i Fyens Stifttidende

Eventportalen.dk

Se et ømt indblik i en personaleudflugt.

Rasmus Lyberth og Palle Krabbe puster liv i Cubus

Aarup folkeblad og Vestfynsteaterforening – forsiden.

Aarup Folkeblad se side 20.

Lokalavisen Assens se side 38

Viktors Farmor – Eksklusiv tur.

SE Fhashad Kholghi i Cubussen 

nyhedsbrev_bustur

Vi arbejder sammen med Bergholdt Busser og Solibus i Kbh, hvis der er tale om større ordrer, eller geografi.

Kommentar fra Facebook etc.

Da Realkredit Danmarks Odense afd vandt prisen for den bedste afd i Danmark, kunne de ikke finde på bedre måde at fejre det på , end en tur med Cubus.  “Tak vi havde en god fest, med det var du helt klart en del af, da vi jo med bus-turen fik en fantastisk start.” Mange tak for det 🙂 Pia Bonde – Realkredit Danmark.

Citat: “Det er så sympatisk og fedt et projekt. Så jeg er gået igang med at finde ud af hvordan jeg kan bruge din bus. Både privat og via mit arbejde. 
Sejt og held og lykke til”

CuBus Aps. Drejervænget 14 5492 Vissenbjerg – cubus@cubus.dk – 23202117