Concept

cubus@cubus.dk – 23202117

CuBus er et helt nyt concept inden for busseri!

Tiden i CuBus er en oplevelse i sig selv.

“På samme måde som Klods Hans turde tage initiativ og vove noget nyt og anderledes og frækt for at få prinsessen, tør Cubus og Christian Tast tage kulturen på landevejen og møde folk, som de er og i øjenhøjde.”   Citat: Carsten K Bertelsen.

CuBus en VIP bus, med læderlænestole, rundbord i bag og alt i forkælelse. Lyngfarvet ruskind med guldlister. Der er borde til alle. Der er klaver og sangbøger…

DSC_1081

Klaver og kapselkaffe

Kort sagt…… universets sejeste bus

Se vores tyske søster bus her

Time-Out på konferencen

  • Der er trådløst headset.
  • Projektor og storskærm
  • 4 TV skærme, m/pejsevideo
  • Laserlys.
  • Plads til 27 personer
  • Lyden er god.
  • Kaffen er god.
  • Aircondition.
  • Toilet.
  • CuBus er miljøvenlig m/partikelfilter

CuBus kan bookes til lukkede oplevelser, så som personaleudflugter, klubber, foreninger og organisationer eller fætter-kusine arrangementer. Fx har rejsebureauet “Viktors farmor”, bestilt en oplevelse eksklusivt for deres kunder.

CuBus laver desuden åbne oplevelser, hvor du som enkeltperson kan deltage.

I kan også helt selv sammensætte en oplevelse. Se idékatalog her.

Sædeplan. Der kan sidde 12 i rundsiddegruppen bagerst.

Artikel fra TV2 . Antallet af deltagere på højskolernes korte kurser er faldet med over 25 procent de seneste seks år. Det vil en fynbo nu lave om på, og derfor har han startet en højskole på hjul.

Cubus hedder den nye højskole, hvor eleverne kun går i skole for en enkelt dag ad gangen. Til gengæld kommer man vidt omkring, og kan på få timer få den rigtige højskoleånd i den rullende bus.

– Vores bus er en kulturbus, hvor vi både kan både på levende musik, projekter, klaver og minibar. vi tager H.C. Andersens ord om at rejse er at leve dybt bogstaveligt, siger direktøren for Cubus Christian Tast.

Cubussen ruller rundt i hele landet, og dagseleverne vil undervej kunne få både foredrag, synge højskolesange og kaffe inden bussen ruller ind for at besøge en traditionel højskole.

Bussen blev indviet på Brandt lørdag, og blandt de første elever var der begejstring for projektet.

– Det er et spændende arrangement, og man kan godt nå både at få kulturelle oplevelser og fordybelse i højskolebusen. Man får lidt af højskoleånden, siger Birger Pedersen fra Skalbjerg.

Udover at fungere som højskole- og kulturbus kan Cubussen også burges til fester og private arrangementer.

CuBus Aps. Drejervænget 14 5492 Vissenbjerg – cubus@cubus.dk – 23202117